AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbrısuta olmak

Kahve falında kıbrısuta olmak

Kahve falında kıbrısuta olmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, Allah katında yükseleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbrısuta olmak gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında kıbrıs görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında uçakla kıbrısua gitmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıbrısuta olmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıbrısa gitmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında uçakla kıbrısa gitmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbrıs haritası görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbrısua gittiğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kıbrıs adasını görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, razı geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir