AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yoksul görmek

Kahve falında kendini yoksul görmek

Kahve falında kendini yoksul görmek herkesin yardımına koşacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, hasta ve üzgün olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yoksul gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kendini yoksul görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yoksula yardım etmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yoksul olmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoksul doyurmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında yoksul olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoksula yemek vermek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoksulu doyurmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoksulluk çekmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ev sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir