AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini takım elbiseyle görmek

Kahve falında kendini takım elbiseyle görmek

Kahve falında kendini takım elbiseyle görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kendi işine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini takım elbiseyle gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında kendini takım elbiseyle görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini takım elbiseyle görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini takım elbiseli görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek takım elbisesi giymek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını takım elbiseyle görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz takım elbise giyen erkek görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski takım elbise giymek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe takım elbise görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir