AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini öğretmen görmek

Kahve falında kendini öğretmen görmek

Kahve falında kendini öğretmen görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini öğretmen gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında öğretmenle evlenmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulur.

Kahve falında en sevdiği öğretmenini görmek eğleneceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sosyal öğretmeni görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmeni hamile görmek çok kötü günler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz önlüklü öğretmen görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmen görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının öğretmen olduğunu görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında türkçe öğretmenini görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir