AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmen görmek

Kahve falında öğretmen görmek

Kahve falında öğretmen görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında öğretmen gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında beden öğretmenini görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında ingilizce öğretmenini görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lise öğretmenini görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beden eğitimi öğretmeni görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında öğretmen elini öpmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında öğretmenin evlendiğini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmenin sana aşık olduğunu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında öğretmenden kalem almak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kazancın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir