Kahve falında kendini mayoyla görmek

Kahve falında kendini mayoyla görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kazancını çoğaltacağına, sevinç dolu haberler alacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mayoyla gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında mayo görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Kahve falında kendini mayoyla görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mayoyla yüzmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mayo giymek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi mayo giymek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı mayo görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah mayo giymek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulur.

Kahve falında mayo giyip havuzda yüzmek çok daha mutlu olunacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir