AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mağazada görmek

Kahve falında kendini mağazada görmek

Kahve falında kendini mağazada görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında kendini mağazada gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mağazada kıyafet almak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında halı mağazası görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağazadan ayakkabı almak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı mağazası açmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncak mağazası görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Kahve falında kozmetik mağazası görmek çok doğru bir yol tutulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında mağazada ayakkabı görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir