AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kır saçlı görmek

Kahve falında kendini kır saçlı görmek

Kahve falında kendini kır saçlı görmek çekilen hasretin biteceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kır saçlı gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında kır saçlı erkek görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırlaşmış saç görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında saçların kırlaştığını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kır saçlı birini görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında saçları kırlaşmış görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini kır saçlı görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Kahve falında kır saçlı adam görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının kırlaştığını görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir