AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hep hamile görmek

Kahve falında kendini hep hamile görmek

Kahve falında kendini hep hamile görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, çok mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hep hamile gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Kahve falında kendini hep hamile görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hep hamile olduğunu görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hep sevdiğin kişiyi görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hep aynı erkeği görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yolculuğa rivayet etmektedir.

Kahve falında hep kabus görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında hep aynı kadını görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hep birlikte yemek yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında hep yılan görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir