AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ruhunu görmek

Kahve falında arkadaşının ruhunu görmek

Kahve falında arkadaşının ruhunu görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, güç ve kudret kazanacağına, hayattan her istediğini alacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ruhunu gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Kahve falında arkadaşının ruhunu görmek adeta sinirden küplere bineceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında ruh tarafından kovalanmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında dedemin ruhunu görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ruhunun bedenden çıktığını görmek kasasının daha çok para dolacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ruha aşık olmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmemiş birinin ruhunu görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında ruhun uçtuğunu görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işarettir.

Kahve falında eşinin ruhunu görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir