AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gebe görmek

Kahve falında kendini gebe görmek

Kahve falında kendini gebe görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, insanların hayır dualarını alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini gebe gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gebe olmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gebe koyun görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında gebe kedi görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, geçiminin güçleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını gebe görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gebe kadın görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının gebe olduğunu görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dış gebelik görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dış gebe olduğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ona kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir