AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bilmediğin bir evde görmek

Kahve falında kendini bilmediğin bir evde görmek

Kahve falında kendini bilmediğin bir evde görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, elinin dara düşmeyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini bilmediğin bir evde gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında sevdiğinle aynı evde olmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, talihin yüze güleceğine yorulur.

Kahve falında eski kirli ev görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını evlenirken görmek hayatının adeta cennete döneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabısız evden çıkmak vefa göstereceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle ev bakmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında evlenme tarihini görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında kütük ev görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında ev temeli yapmak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerdeki karın artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir