AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nüfus cüzdanını görmek

Kahve falında kendi nüfus cüzdanını görmek

Kahve falında kendi nüfus cüzdanını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi nüfus cüzdanını gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında nüfus cüzdanında evli yazdığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında nüfus cüzdanı yenilemek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında başkasının nüfus cüzdanı görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nüfus cüzdanı kaybettiğini görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, şansının artacağına işarettir.

Kahve falında yırtık nüfus cüzdanı görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski nüfus cüzdanı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında kendi nüfus cüzdanını görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının nüfus cüzdanını görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, endişelerini silip atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir