AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotonu görmek

Kahve falında kendi fotonu görmek

Kahve falında kendi fotonu görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ekmeğinin azalacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kafasının sakinleşeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi fotonu gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kendi fotonu görmek iyileşme göstereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında foto raf görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına yorulur.

Kahve falında foto makinesi görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında foto albümü görmek sevinçli haberlerin alınacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında foto bakmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında foto çekmek ticarete adım atacağına, dünya malının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında eski foto görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi fotosunu görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir