AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evine girmek

Kahve falında kendi evine girmek

Kahve falında kendi evine girmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kendi evine girmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Kahve falında düşmanının evine girmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evine gizlice girmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yabancının evine girmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında annenin evine girmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin evine girmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının evine gizlice girmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin evine girmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini evine girmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir