AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişinin oynadığını görmek

Kahve falında kendi dişinin oynadığını görmek

Kahve falında kendi dişinin oynadığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, canının ve malının garantide olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Kahve falında dişinin oynadığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ön dişinin oynadığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişinin oynadığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişin oynadığını görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında müzikle oynadığını görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin kumar oynadığını görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kumar oynadığını görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir