AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cüzdanında para görmek

Kahve falında kendi cüzdanında para görmek

Kahve falında kendi cüzdanında para görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, hayatını yoluna sokacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendi cüzdanında para gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında cüzdan dolusu para bulmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulur.

Kahve falında cüzdan ve para bulmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi cüzdanında para görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdanında para görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında para cüzdanı çaldırmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanımda para görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para dolu cüzdan görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanında para bulmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir