AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun kaçırıldığını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun kaçırıldığını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun kaçırıldığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, övgü dolu sözler duyacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, güzel günler için çalışılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunun kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Kahve falında çocuğunu kaçırıldığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çocuğunun kaçırıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun kaçırıldığını görmek keyfin bozulacağına, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu kaçırmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun evden kaçtığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu kaçırmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun kaçırıldığını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kaçırılan çocuğu kurtarmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir