AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, bazen de rahat geçeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun büyüdüğünü görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun büyüdüğünü görmek yüzünün de güleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun büyüdüğünü görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun büyüdüğünü görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun büyüdüğünü görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir