AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun bebekliğini görmek

Kahve falında kendi çocuğunun bebekliğini görmek

Kahve falında kendi çocuğunun bebekliğini görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, önünün kapanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunun bebekliğini gördüyseniz:

  • Daha fazla görev yüklenmeniz yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir.

Kahve falında çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu bebek görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek çocuğu görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek çocuğu görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun bebekliğini görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu bebek olarak görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunun bebekliğini görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu bebek görmek yeni başlangıçlar yapacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir