Kahve falında kendi bayıldığını görmek

Kahve falında kendi bayıldığını görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kendi bayıldığını gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında atın bayıldığını görmek kötü yola sapmayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin bayıldığını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eline para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bayıldığını görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede bayılmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun bayıldığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yalandan bayılmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşüp bayılmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kazancının da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top