AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazak giymek

Kahve falında kazak giymek

Kahve falında kazak giymek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, işlerini düzene sokacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işarettir.

Kahve falında kazak giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında beyaz kazak giymek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazın kazak giymek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kazak giymek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk kazak giymek işindeki verimliliğinin artacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında mavi kazak giydiğini görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kazak giydiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kırmızı kazak giydiğini görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk kazak giymek sevdiği insanların olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir