Kahve falında arkadaşının düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının düştüğünü görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının düştüğünü görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının köprüden düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın düştüğünü görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının bir yerden düştüğünü görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının düşüp öldüğünü görmek rızkın artacağına, endişe veren durumların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir