AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıp çocuğu aramak

Kahve falında kayıp çocuğu aramak

Kahve falında kayıp çocuğu aramak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında kayıp çocuğu aramak gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında kayıp çocuğu aramak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, yılmayacağına yorulur.

Kahve falında kayıp aramak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kayıp bir şeyi aramak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, borçların gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayıp birini aramak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, parasız kalmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kayıp eşya aramak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp mezar aramak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kayıp insan aramak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayıp ayakkabı aramak maddi açıdan nefes alınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir