AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınpeder ve kayınvalide görmek

Kahve falında kayınpeder ve kayınvalide görmek

Kahve falında kayınpeder ve kayınvalide görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, doğru işler yapacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Kahve falında kayınpeder ve kayınvalide gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpederle kavga etmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide kayınpeder görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpeder görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınpeder ve kayınvalide görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına inanılır.

Kahve falında kayınpederini hasta görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kayınpederi görmek yeni bir yol çizileceğine, aile hayatına adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kayınpeder görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kayınpederini canlı görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir