AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayağa gitmek

Kahve falında kayağa gitmek

Kahve falında kayağa gitmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayağa gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında kayak merkezine gitmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kayağa gitmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayak yaptığını görmek malının ve parasının ziyan olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kayağı görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kayaktan kaymak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında su kayağı yapmak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında suda kayak yapmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kar üstünde kayak yapmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir