AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasırgadan kurtulmak

Kahve falında kasırgadan kurtulmak

Kahve falında kasırgadan kurtulmak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında kasırgadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Değişiklikler hayatınıza yeni bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında kasırgadan kurtulmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında kasırga görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kasırga görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kasırga ve hortum görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına inanılır.

Kahve falında kasırgadan kaçmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasırga fırtına görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasırga olduğunu görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum kasırga görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir