AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışık oda görmek

Kahve falında karışık oda görmek

Kahve falında karışık oda görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendi işine sahip olacağına, başarı ve zafer kazanacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, dertlerin artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında karışık oda gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında karışık oda görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak evi yoksa ev alacağına, desteksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında karışık renkli gelinlik görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karışık renkli elbise giymek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında evinin karışık olduğunu görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında karışık kuruyemiş görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, eksiklerinin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında karışık çiçek görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karışık meyve ağacı görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, hasret çekenlerin buluşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir