AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını zombi görmek

Kahve falında arkadaşını zombi görmek

Kahve falında arkadaşını zombi görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını zombi gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Kahve falında arkadaşını zombi görmek sıkılacağı bir haber almaya, siparişlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli zombi görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, düşmanlarını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında zombilerden kaçmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında zombiden kaçmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında zombi tarafından kovalanmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında zombi tarafından ısırılmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zombi görmek önemli yerlere geleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet eder.

Kahve falında zombiler görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir