AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca sürüsünü öldürmek

Kahve falında karınca sürüsünü öldürmek

Kahve falında karınca sürüsünü öldürmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, güzel bir evliliğe, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalettir.

Kahve falında karınca sürüsünü öldürmek gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karınca sürüsünü öldürmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında karınca sürüsü görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerinde karınca sürüsü görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta karınca sürüsü görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Kahve falında karınca sürüsü süpürmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında evde karınca sürüsü görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kanatlı karınca sürüsü görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına inanılır.

Kahve falında karınca sürüsünü görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir