AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşle kavga görmek

Kahve falında kardeşle kavga görmek

Kahve falında kardeşle kavga görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşle kavga gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında kardeşle kavga etmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşle kavga ettiğini görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşle kavga etmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin kavga ettiğini görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kardeşin kavga ettiğini görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşle kavga görmek anne babanın birbirine düşeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşiyle kavga ettiğini görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşle kavga ettiğini görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir