AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşiyle evlenmek

Kahve falında kardeşiyle evlenmek

Kahve falında kardeşiyle evlenmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında iki kardeşin evlendiğini görmek riske atılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin kardeşiyle evlenmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşiyle evlendiğini görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşlerinin evlendiğini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek işlerine yeni işler katacağına, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin evlendiğini görmek işinin en iyisi olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeş kardeşe evlenmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir