AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını üzüntülü görmek

Kahve falında arkadaşını üzüntülü görmek

Kahve falında arkadaşını üzüntülü görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, hayatının karışacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinde bereket olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını üzüntülü gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Kahve falında arkadaşını üzüntülü görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalettir.

Kahve falında üzüntülü kalabalık görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini üzüntülü görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini üzüntülü görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında üzüntülü haber almak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi üzüntülü görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü üzüntülü görmek iyi bir patron olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabayı üzüntülü görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir