AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin küçüklüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin küçüklüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin küçüklüğünü görmek tebrik edileceğine, vefa göstereceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında kardeşini küçüklüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kardeşi olduğunu görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük erkek kardeşini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin küçüklüğünü görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini küçük görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşimin küçüklüğünü görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük kardeş görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşin küçüklüğünü görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir