Kahve falında kardeşini mutlu görmek

Kahve falında kardeşini mutlu görmek alacaklarını tahsil edeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini mutlu gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında kardeşini mutlu görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki sevgiliyi mutlu görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında mutlu birini görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle mutlu olmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi çok mutlu görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mutlu olduğunu görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini mutlu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında mutlu haber almak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir