AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini banyo yaptırmak

Kahve falında kardeşini banyo yaptırmak

Kahve falında kardeşini banyo yaptırmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında kardeşle banyo yapmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ailesini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin banyo yaptığını görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini banyo yaptırmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye banyo yaptırmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo temizliği yapmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında banyoda temizlenmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Kahve falında banyonun yenilendiğini görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin banyo yaptığını görmek kazancını artıracağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir