AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta bisiklet görmek

Kahve falında karanlıkta bisiklet görmek

Kahve falında karanlıkta bisiklet görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta bisiklet gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında karanlıkta bisiklet sürmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta bisiklet görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü bisiklet görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletle okula gitmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisiklet tamir ettirmek en yüksek makamlara oturacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle bisiklet görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bisiklet binmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisiklete binen birini görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir