AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara böcekler görmek

Kahve falında kara böcekler görmek

Kahve falında kara böcekler görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, ana baba duası alınacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara böcekler gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek yeni başlangıçların yapılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok kara böcek görmek hasretliğin biteceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kara böcek öldürmek rakiplerini geride bırakacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara uçan böcek görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kara böcek görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kara böcek görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kara böcek öldürdüğünü görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara böcek yemek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir