AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonun uçtuğunu görmek

Kahve falında kamyonun uçtuğunu görmek

Kahve falında kamyonun uçtuğunu görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.

Kahve falında uçan kamyon görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonun uçtuğunu görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında kamyonla kömür taşımak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon itmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kamyonla yokuş çıkmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kamyon sürmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon almak aşının da çoğalacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyonla yolculuk yaptığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir