Kahve falında kamet okumak

Kahve falında kamet okumak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, günah işlemekten korunacağına delalettir.

Kahve falında kamet okumak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında kamet okumak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında camide kamet okumak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezan ve kamet okumak bol şanslı bir döneme girileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında camide kamet getirmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında kamet yapmak makam ve rütbe edineceğine, masumluğunu ispat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamet etmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Kahve falında namaz için kamet getirmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ezan ve kamet görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, birikmiş parasının olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir