AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalamar pişirmek

Kahve falında kalamar pişirmek

Kahve falında kalamar pişirmek başına bazı musibetlerin geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalamar pişirmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın, projenizin veya düzenlemenin daha başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak yeni bir yol haritası çizebilecek kapasitedesiniz.

Kahve falında kalamar pişirmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalamar yakalamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kalamar görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalamar yediğini görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalamar yemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kalamar tutmak büyük özgüven kazanacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalamar avlamak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye pişirdiğini görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir