AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta kaybolmak

Kahve falında kalabalıkta kaybolmak

Kahve falında kalabalıkta kaybolmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, huzurunun yerine geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında kalabalıkta kaybolmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında kalabalığın içinde kaybolmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkta kaybolmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık içinde kaybolmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında terlik kaybolduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında çantamın kaybolduğunu görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin kaybolduğunu görmek başarılarının çoğalacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşyanın kaybolduğunu görmek bahtın açılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında labirentte kaybolmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir