AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta ağlamak

Kahve falında kalabalıkta ağlamak

Kahve falında kalabalıkta ağlamak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta ağlamak gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kalabalığın içinde ağlamak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık ortamda ağlamak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde ağlamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığın ağladığını görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında kalabalıkta ağlamak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık ağlamak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığın önünde yürümek ihanet dolu bir işe girileceğine, kucaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kalabalık olduğunu görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir