AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını banyo yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını banyo yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını banyo yaparken görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hem dua alacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını banyo yaparken gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında arkadaşının banyo yaptığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını banyo yaptırmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını banyo yaparken görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının evinde banyo yapmak olaylı günler geçireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını banyoda görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla banyo yapmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, dara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla banyo yapmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet ve banyo temizlemek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir