AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık kavga etmek

Kahve falında kalabalık kavga etmek

Kahve falında kalabalık kavga etmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok iyi şeylere, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Kahve falında kalabalık kavga edenleri görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığın kavga ettiğini görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga eden kalabalık görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık kavga etmek şansının açık olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık ve kavga görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalettir.

Kahve falında kavga kalabalık görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta kavga etmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla kavga etmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir