AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir düğün görmek

Kahve falında kalabalık bir düğün görmek

Kahve falında kalabalık bir düğün görmek keyifli olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir düğün gördüyseniz:

  • Sıcak kalpli, eliaçık, asil davranışlarınız çevrenizde bir hayran kitlesi oluşturacak.

Kahve falında düğünde kalabalık görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Kahve falında düğün ve kalabalık görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık ve düğün görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sohbetinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün kalabalığı görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir düğün görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kalabalık düğün görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalıkla düğüne gitmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık düğün görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir