AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir aile görmek

Kahve falında kalabalık bir aile görmek

Kahve falında kalabalık bir aile görmek hayaller kurulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hasret içinde kalacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık bir aile gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Kahve falında kalabalık bir aile görmek mal kayıpları da yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık aile görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Kahve falında aile kalabalık görmek dileklerin kabul olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aile kalabalığı görmek yeni iş kollarına girileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık aileyi görmek aileden ayrı kalınacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında ailede kalabalık görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birilerini görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeğin ailesini görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir