AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ameliyat olmuş görmek

Kahve falında arkadaşını ameliyat olmuş görmek

Kahve falında arkadaşını ameliyat olmuş görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ameliyat olmuş gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını ameliyat olmuş görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ameliyat olduğunu görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının ameliyat olduğunu görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin ameliyat olduğunu görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aralarından su sızmayacağına işaret eder.

Kahve falında diz ameliyatı olmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat masasında yattığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine inanılır.

Kahve falında annemin ameliyat olduğunu görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında akciğer ameliyatı olmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir