AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka temizlemek

Kahve falında kaka temizlemek

Kahve falında kaka temizlemek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka temizlemek gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında kaka yapmak ve temizlemek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka temizlediğini görmek saygınlığa, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka yapıp temizlemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında kakasını temizlemek kendisini sorgulama gereği duyacağına, ufkunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kakası temizlemek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kakasını temizlemek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir