AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kalem görmek

Kahve falında kahverengi kalem görmek

Kahve falında kahverengi kalem görmek yerinde saymayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, gönül kapılarını açacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kalem gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi kalem görmek işlerinin daha da iyi olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi göz kalemi sürmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi göz kalemi görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gül görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işarettir.

Kahve falında iki tane kahverengi at görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi yatak görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi inek görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi tavşan yavrusu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir